Klima stanica

  • Kataloški naziv proizvoda.:
    Brain Bee 6000 + R-1234yf
  • EAN: /

Cena na upit.

Fotografije

Najlaksa za rad uz najbolje performance.Napravljena po zadnjoj tehnologiji da ispuni visoke zahteve servisera za pristupacnu cenu.

Sve pod kontrolom

Napravljena je tako da bude jednostavna za rukovanje I sa samo 65 kg omogucava lako manevrisanje. Svi delovi I komponente masine masine koji su potrosni I spadaju u redovno servisiranje, namesteni su tako da su lako zamenjivi. Tako da ih moze zameniti I lice koje nije iz servisne sluzbe.

Sistem za prociscavanje vazduha

Nova funkcija napravljena od strane bbee-a prisutna kroz ceo proces pomaze rukovaocu da odbaci ne kondenzirajuce gasove, tako zamenjujucu tracionalnu manuelnu proveru koristeci merac pritiska boce.

Super punjenje

Super punjene omogucava u radu stanice ima iste uslove kao sto bi u suprotnom  imala pri zagrevanju bocu. Cak I dosta bolje. Prednost je  da u bilo kojim klimatskim uslovima kada se radi praznjenje gasa iz vozila odradi perfektno I do kraja. Sto dosta skracuje vreme bez ikakvih dodatnih operacija.

Ciscenje ulja

Cesto spreceni od spoljasnjih faktora ( temperature ) neuspevate da eliminisete zaostalo ulje iz masine koje utice na preciznost punjenja, rasipanje novog ulja. Zahvaljujuci oil clean funkciji masina moze da izbaci procisceno ulje u zavrsnoj fazi.

Vakuum bez premca

Klima stanica je opremljena HPV pompom. ( high performance Vacuum ) koja omogucava odlican rad. Cak I kada se uporedi sa pumpama veceg kapaciteta HPV pumpa je ipak bolja.U testu koji su radjeni sa pumpama duplo veceg kapaciteta postize bolji vakuumi brzi u proseku za 4 min od duplo vecg kapaciteta u prvih 20 min vakumiranja.

Long Life Pumpa

Long Life Pump je specijalna funkcija koja omogucava produzenje I do 1000 sati zivotnog veka pumpe od prosecnih pumpi.Moze se aktivirati kada se stanica ne koristi I tada ce ona krenuti u ciklus regeneracije ulja u pumpi. Ulje ce biti procisceno I imati veci ciklus.

Eco LOCK

Klima stanica je opremenja sa ECO LOCK brzim prikljucima, patentiran od strane bbee-a koji omogucava smanjenje rasipanja gasa.Pri skidanju creva necete imati rasipanje gasa koji je ostao u crevima.

Baza Podataka

Svaka klima stanica je opremljena sa najtacnijom bazom podata vozila sa gasom R1234yf na trzistu. Koja se vremenom moze lako azurirati preko USB porta na masini.

TEHNICKE KARAKTERISTIKE

Vrsta Gasa  – R1234yf

EKRAN – GRAFICKI

STAMPAC –  ne

AZURIRANJE SOFTVERA – DA PREKO USB-A

VAGA  – ELEKTRONSKA

MAKSIMALNI RADNI PRITISAK – 20 BARA

Ped kategorija – II

Baza podataka – sva vozila sa r134

Posuda za staro ulje – 250 ml

Posuda za novo ulje – 250 ml

Komresor – 8CC

Sigurnosni ventil – DA

Duzina creva – 3m

Tezina – 65 kg

Boca u masini – Da,  12litara

Dimezije 617x532x957 SDV