Klima stanica

  • Kataloški naziv proizvoda.:
    AIR NEX 9350 – R134/R1234
  • EAN: /

Cena na upit.

Fotografije

Masina koja se lako moze konvertovati u R1234yf takodje I u novi R513a

AIR-NEX 9350 savršen je kompromis za one koji žele kompletnu stanicu opremljenu UV testom i AIR-NEX tehnologijama po povoljnoj ceni. Boca New Oil i boca UV Tracer opremljena su sistemom za odrzavanje ulja, posebnom kapom koja sprečava mesanje sa vlagom iz  vazduha. Jednostavan za upotrebu i opremljen sa svim osnovnim AIR-NEX funkcijama, model 9350 dodaje mogućnost integracije alata za dijagnostiku BRAIN BEE radi poboljšanja upravljanja određenim funkcijama održavanja, čime se upotpunjava funkcionalnost same klima stanice. Sva ažuriranja, softver i baze podataka samostalno se instaliraju zahvaljujući integrisanoj Wifi vezi.

Sistem za prociscavanje vazduha

Nova funkcija napravljena od strane bbee-a prisutna kroz ceo proces pomaze rukovaocu da odbaci ne kondenzirajuce gasove, tako zamenjujucu tracionalnu manuelnu proveru koristeci merac pritiska boce.

 Super punjenje

Super punjene omogucava u radu stanice ima iste uslove kao sto bi u suprotnom  imala pri zagrevanju bocu. Cak I dosta bolje. Prednost je  da u bilo kojim klimatskim uslovima kada se radi praznjenje gasa iz vozila odradi perfektno I do kraja. Sto dosta skracuje vreme bez ikakvih dodatnih operacija.

Ciscenje ulja

Cesto spreceni od spoljasnjih faktora ( temperature ) neuspevate da eliminisete zaostalo ulje iz masine koje utice na preciznost punjenja, rasipanje novog ulja. Zahvaljujuci oil clean funkciji masina moze da izbaci procisceno ulje u zavrsnoj fazi.

Vakuum bez premca

Klima stanica je opremljena HPV pompom. ( high performance Vacuum ) koja omogucava odlican rad. Cak I kada se uporedi sa pumpama veceg kapaciteta HPV pumpa je ipak bolja.U testu koji su radjeni sa pumpama duplo veceg kapaciteta postize bolji vakuumi brzi u proseku za 4 min od duplo vecg kapaciteta u prvih 20 min vakumiranja.

Long Life Pumpa

Long Life Pump je specijalna funkcija koja omogucava produzenje I do 1000 sati zivotnog veka pumpe od prosecnih pumpi.Moze se aktivirati kada se stanica ne koristi I tada ce ona krenuti u ciklus regeneracije ulja u pumpi. Ulje ce biti procisceno I imati veci ciklus.

Eco LOCK

Klima stanica je opremenja sa ECO LOCK brzim prikljucima, patentiran od strane bbee-a koji omogucava smanjenje rasipanja gasa.Pri skidanju creva necete imati rasipanje gasa koji je ostao u crevima.

Baza Podataka

Svaka klima stanica je opremljena sa najtacnijom bazom podata vozila sa gasom R134/R1234yf/R513 na trzistu. Koja se vremenom moze lako azurirati preko Wifi veze.

OSOBINE

7” jako vidljivi displej

ONETOUCH vrata na podizanje

WIFI

ASA MREZA interfejs

AIR PRINT softver

MULTiPASS

UV TEST

SISTEM ZA ODRZAVANJE ULJA

AUTOMATSKO PROCISCAVANJE GASA OD KONDENZACIJE

NAPRAVLJENO OD STRANE MAHLE-A

DIMENZIJE 700 x 750 x 1100 mm
TEZINA 85 kg
KAPACITET BOCE 20 l